• Økologisk mad og vin til alle slags selskaber og events fra Puglisi Events. Billede af: Karl Ejnar Jørgensen.
  • Økologisk mad og vin hos os eller som catering til alle slags selskaber og events fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.
  • Talks og meget andet fra Christian F. Puglisi hos Puglisi Events. Billede af: Karl Ejnar Jørgensen.
  • Tur til Farm of Ideas, økologisk landbrug og gastronomi, med Puglisi Events. Billede af: Alyssa Mittiga.
  • Økologisk mad og vin hos os eller som catering til alle slags selskaber og events fra Puglisi Events. Billede af: Karl Ejnar Jørgensen.
  • Økologisk mad og vin hos os eller som catering til alle slags selskaber og events fra Puglisi Events.
  • Tur til Farm of Ideas, økologisk landbrug og gastronomi, med Puglisi Events. Billede af: Alyssa Mittiga.
  • Iscykel med is fra egne køer hos os eller som catering til alle slags selskaber og events fra Puglisi Events.

Unikke events

HOS JER

Kom med bag om den økologiske og bæredygtige gastronomi

Skal jeres arrangement, workshop eller fest krydres med mere end en fantastisk gastronomisk oplevelse? Så lad Puglisi Events præsentere jer for vores særlige arrangementer og unikke events – lavet til jer der også ønsker, at afholde et event med viden og inspirerende oplæg.   

Det kan for eksempel være en personlig og unik guidet tur på vores egen gård, Farm of Ideas, hvor I vil komme helt tæt på naturen, dyrene og de bæredygtige og økologiske råvarer vi præsenterer for jer i vores menuer.

Ønsker I en sansepirrende og indsigtsfuld aften, hvor I får formidlet viden om vin eller andet, så lad Puglisi Events tilbyde jer en vin-, oste- eller vermouth-smagninger, hvor vi f.eks. tager jer igennem vintyper, vinområder; osteproduktion og terroir; eller vermouthens mange muligheder.

Skal jeres dag eller aften indledes med et inspirerende og tankevækkende oplæg om fødevarepolitikker eller udfordringerne i det økologiske køkken og landbrug? Så står Christian F. Puglisi klar til at berige jeres dag eller aften med et personligt oplæg.

Se vores unikke events herunder