• DJ, musik og økologisk mad og vin hos os eller som catering til firmafest, fødselsdag og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin fra jord til bord hos os eller som catering til reception, firmafest, fødselsdag og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin fra jord til bord hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Manfreds' økologiske tatar hos os eller som catering til fødselsdag, konfirmation og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.
  • Økologisk drinks og cocktails til fest hos os eller hos jer fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Iscykel med is fra egne køer hos os eller som catering til alle slags selskaber og events fra Puglisi Events.
  • Økologiske drinks og cocktails hos os eller som catering til firmafest, studenterfest og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • DJ og økologisk mad hos os eller som catering til studenterfest og firmafest samt meget andet fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.

STUDENTERFEST

HOS OS

Økologisk og bæredygtig mad til studenterfesten

Når studenterhuen endelig kommer på, så skal det selvfølgelig fejres med maner! Vi sørger for lækker økologisk mad til din studenterfest.

Studenterfesten er en vigtig begivenhed, hvor forældre, familie og venner ønsker at fejre den unge student efter et forår fyldt med flere ugers hårdt slid, eksamenslæsning, møder i studiegruppen og de afsluttende eksaminer.

Derfor er det essentielt, at alt fra den helt rette lokation til maden matcher jeres og den nybagte students ønsker og behov, så studentergildet giver de bedste minder mange år bagefter.

Økologisk menu til studenterfesten

Om du siger organic eller økologisk, så har vi de helt rette menuer til jeres studenterfest, hvor I ønsker at maden skal være økologisk, bæredygtig og lavet af lokale råvarer og kød fra dyr som har levet et langt og sundt liv på marken – og sidst, men ikke mindst, være super lækker!

Hos Puglisi Events står vi klar til at servere en uforglemmelig og gastronomisk oplevelse – alt sammen baseret på de bedste økologiske, sæsonbestemte og bæredygtige råvarer fra Christian F. Puglisis Relæ Community – bestående af fire restauranter, ét bageri og egen gård: Relæ, Manfreds, BÆST og Mirabelle Restaurant, Mirabelle Bakery, RUDO og gården Farm of Ideas.

Inviter familien til en lækker økologisk brunch, frokost– eller en aftenmenu med venner og familie, hvis der skal være fest senere. Eller vælg en reception med lette snacks, hvor studenterne kan komme forbi på deres stop med vognen.  

Alle vores menuer til studenterfesten inkluderer en række af lækre og mindre serveringer, der serveres family style, til deling mellem alle ved bordet – det er hyggeligt, socialt og skaber god stemning.

Festlokale til studenterfesten

Ønsker I at holde studentergildet på pulserende Nørrebro, hvor I får den perfekte ramme til en hyggelig, stemningsfuld og festlig aften? Så vælg vores nyrenoverede fest- og selskabslokale, Upstairs at BÆST, hvor vi har plads til op til 100 siddende gæster og mulighed for DJ og dansegulv senere på aftenen, hvis der skal gang i festen! .

Ønsker I at holde studenterfesten et helt andet sted, så kan vi også hjælpe jer med at finde den helt rette lokation, efter jeres ønsker. Skriv det blot i kontaktformularen – så sørger vi for en personlig og skræddersyet oplevelse til studentens store dag!

Hvordan vil I gerne holde studenterfest?