• Drinks og cocktails hos os eller som catering til studenterfest, firmafest og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk grill og catering til fødselsdag, studenterfest og meget mere fra Puglisi Events. Billede af Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin til fødselsdag, studenterfest og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.
  • Økologisk mad og vin hos os eller som catering til studenterfest, fødselsdag og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin til fest og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events.
  • Økologisk mad og vin til fødselsdag, firmafest og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Iscykel med is fra egne køer hos os eller som catering til alle slags selskaber og events fra Puglisi Events.
  • DJ, musik og økologisk mad og vin hos os eller som catering til firmafest, fødselsdag og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.

STUDENTERFEST

HOS JER

Økologisk og bæredygtig catering til din studenterfest

Når studenterhuen endelig kommer på, så skal det selvfølgelig fejres med maner! Vi sørger for lækker økologisk catering til din studenterfest.

Hos Puglisi Events ved vi, at studenterfesten er en vigtig begivenhed, hvor forældre, familie og venner ønsker, at fejre den unge student, efter et forår fyldt med flere ugers hårdt slid, eksamenslæsning, møder i studiegruppen og de afsluttende eksaminer.    

Økologisk cateringmenu til studenterfesten

Om du siger organic eller økologisk, så har vi de helt rette cateringmenuer til studenterfesten, hvor I ønsker at maden skal være økologisk, bæredygtig og lavet af lokale råvarer og kød fra dyr som har levet et langt og sundt liv på marken – og sidst, men ikke mindst, være super lækker!

Hos Puglisi Events står vi klar til at levere en uforglemmelig og gastronomisk oplevelse som catering – alt sammen baseret på de bedste økologiske, sæsonbestemte og bæredygtige råvarer fra Christian F. Puglisis Relæ Community – bestående af fire restauranter, ét bageri, en vermouth- og cocktailbar og egen gård: Relæ, Manfreds, BÆST og Mirabelle Restaurant, Mirabelle Bakery, RUDO og gården Farm of Ideas.

Inviter familien til en lækker økologisk brunch, frokost– eller en aftenmenu med venner og familie, hvis der skal være fest senere. Eller vælg en reception med lette snacks, hvor studenterne kan komme forbi på deres stop med vognen under deres studenterkørsel.

Alle vores cateringmenuer til studenterfesten inkluderer en række af lækre serveringer, der serveres family style, til deling mellem alle ved bordet – det er hyggeligt, socialt og skaber god stemning.

Puglisi Events leverer også alt det andet til jeres studenterfest

Hos Puglisi Events står vi ikke kun for fantastisk, økologisk gastronomi mad-ud-af-huset, men også alt det andet til festlighederne. Mangler I for eksempel bestik, glas eller andet service; borde, bænke, stole; blomster, telte, garderobe, bar, levende musik eller dj til aftenens fest efterfølgende, så står vi gerne for den totale løsning, så planlægningen bliver overskuelig og I skal kun have kontakt til ét sted!

Kontakt os gerne for at høre mere om hvordan vi kan gøre jeres arrangement helt unik og skræddersyet.

Hvilke type catering ønsker du til din studenterfest?