Producenter

Vi kan ikke det hele selv. Derfor har vi en række særligt udvalgte leverandører og producenter, som vi har dyb respekt for.

Vi sørger for at have en tæt kontakt til vores samarbejdspartnere for at sikre, at råvarerne produceres med den stolthed og kvalitet, som Puglisi Events står for.

Samtidig er det vigtigt for os at være fuldt gennemsigtige med, hvor vores råvarer kommer fra.

Herunder kan du blive klogere på, hvorfor vi har valgt netop disse producenter, og hvilke råvarer de hver især tilføjer til din tallerken.

Svanholm

Svanholm er nogle af pionererne inden for økologisk landbrug, og så er de er nabo til vores gård, Farm of Ideas. Svanholm har en stor produktion af økologiske grøntsager og har erfaringen til at dyrke dem, så de opnår en høj kvalitet.

Birkemosegård

Birkemosegård ved Sjællands Odde producerer økologiske og biodynamiske grøntsager og har økologisk kvæg. Kung fra Birkemosegård kontrollerer selv hvert eneste stykke kød under parteringen og sørger for den høje kvalitet, vi oplever, når vi bruger kød fra dem.

Hindsholmsgrisen

HindsholmGrisen har fritgående grise, der lever ude året rundt i hele deres levetid i naturlige omgivelser, hvor de har hytter til læ, når de har behov for det. Grisene finder selv en stor del af deres foder og bliver suppleret med økologisk foder. Som Poul og Carla fra HindsholmGrisen selv fortæller, er det særegne ved HindsholmGrisen en flot og ensartet fedtmarmorering, hvor der er harmoni mellem kød og fedt. Fedtet er særdeles velsmagende og blødt, som det bliver, når grisene behandles godt i naturlige omgivelser.

Havervadgård

Fra Havervadgård får vi økologisk kød fra marsklam. Lammene lever ved Vadehavet, hvor jorden er meget salt- og mineralholdig. Det får lammene del i, når de spiser græsset. Deres kød får derfor en karakteristik krydret og let salt smag. Lammene bliver både inden og efter slagtning synet af en dyrlæge for at sikre kød af højest kvalitet.

Hegnsholt

Fra Hegnsholt får vi økologiske æg og kyllinger. Alle deres høns og kyllinger lever i små flokke i flytbare huse på markerne omkring Hegnsholt. De får græs og restprodukter samt tilskudsfoder og slagtes lokalt efter ca. 100-130 dages levetid i det fri. Kødet fra deres kyllinger har utroligt meget smag og struktur.

Gothenborg

Gothenborg var de første til at introducere økologiske kyllinger og ænder i Danmark. De driver deres landbrug og opdrætter deres fjerkræ med respekt for den gode smag, håndværket og miljøet. Fra Gothenborg får vi økologiske ænder og skovkyllinger.