Om Puglisi Events


Velkommen til Puglisi Events, stedet hvor du kan få en bid af Relæ, Manfreds, BÆST, Mirabelle Restaurant og Bakery og RUDO til dit næste arrangement eller event.

Puglisi Events er et catering- og eventfirma, der specialiserer sig i økologisk og bæredygtig mad og drikkevarer til alle slags begivenheder. Alle vores menuer er tilberedt af de bedste, lokale og sæsonbestemte råvarer og præsenteres som en autentisk gastronomisk oplevelse. Fra vores køkkener i Relæ Community og vores egen gård, Farm of Ideas, leverer vi skræddersyede oplevelser, der spænder lige fra Michelin-gastronomi til mere rustikke retter.

Enestående kvalitet er kernen i alt hvad vi laver. Vi tror på, at det kan svare sig, at dyrke vores egne grøntsager, lave vores eget charcuteri, holde vores egne køer og forvandle deres mælk til fløjlsbløde, friske og håndlavede oste. Hvad vi ikke selv kan dyrke og producere henter vi udelukkende fra økologiske og bæredygtige råvareproducenter, og kød fra producenter der fokuserer på dyrevelfærd. Det gør vi, fordi vi tror på, at det er den bedste kvalitet, og at du vil få en bedre oplevelse i sidste ende!

Størstedelen af vores drikkevarer og vine importerer vi selv igennem vores økologiske og biodynamiske vinimportør, Vinikultur. Vi fokuserer på håndlavede vine, der er manipuleret så lidt som muligt som respekterer jorden, naturen og det oprindelige terroir, som de vokser i.

Cocktails og drinks kreeres af vores talentfulde bartendere fra RUDO, vores italienske vermouth- og cocktailbar der står parat til at skræddersy dit kommende cocktailparty.

Kombineret med 10 års professionel erfaring i restautionsbranchen, gør det os til den perfekte partner til dit næste event, fest eller arrangement.  

De bedste hilsner,

Christian F. Puglisi