• Økologisk mad og vin fra jord til bord hos os eller som catering til fødselsdag, bryllup og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin fra jord til bord hos os eller som catering til bryllup, fødselsdag og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.
  • Økologisk mad og vin fra jord til bord hos os eller som catering til firmafest, studenterfest og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin hos os eller som catering til alle slags selskaber og events fra Puglisi Events. Billede af: Karl Ejnar Jørgensen.
  • Iscykel med is fra egne køer hos os eller som catering til alle slags selskaber og events fra Puglisi Events.
  • Økologiske drinks, cocktails og vin hos os eller som catering til firmafest, studenterfest og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin til konfirmation, bryllup og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.

KONFIRMATION

HOS OS

Økologisk og bæredygtig menu til konfirmationen

Konfirmation er en af de vigtigste dage for den unge konfirmand, men også for forældrene der gerne vil fejre, at deres barn træder ind de voksnes rækker. Derfor er det essentielt, at alt fra den helt rette lokation til maden matcher jeres ønsker og behov, så konfirmationsfesten giver de bedste minder mange år efter. Vi sørger for at servere en menu af lækker økologisk mad til jeres konfirmation.

Økologisk menu til konfirmation eller nonfirmation

Om du siger organic eller økologisk, så har vi de helt rette konfirmationsmenuer til den bevidste konfirmand eller nonfirmand, der gerne vil have at maden skal være bæredygtig, lavet på lokale råvarer og kød fra dyr som har levet et langt og sundt liv på marken – og sidst men ikke mindst, være super lækker!

Hos Puglisi Events står vi klar til at servere uforglemmelig og gastronomisk oplevelse til konfirmationen – alt sammen baseret på de bedste økologiske, sæsonbestemte og bæredygtige råvarer fra Christian F. Puglisis Relæ Community – bestående af fire restauranter, ét bageri og egen gård: Relæ, Manfreds, BÆST og Mirabelle Restaurant, Mirabelle Bakery, RUDO og gården Farm of Ideas.

Saml for eksempel familien til reception efter den tidlige gudstjeneste, eller inviter til en lækker økologisk frokost– eller aftenmenu med venner og familie, hvis der skal være fest senere.

Alle vores menuer til konfirmation eller nonfirmation inkluderer en række af lækre og mindre serveringer, der serveres family style, til deling mellem alle ved bordet – det er hyggeligt, socialt og skaber god stemning.

Selskabslokale til konfirmationen

Ønsker I at holde konfirmationen på pulserende Nørrebro, hvor I får den perfekte ramme til en hyggelig, stemningsfuld og festlig aften? Så vælg vores nyrenoverede fest- og selskabslokale, Upstairs at BÆST, hvor vi har plads til op til 100 siddende gæster og mulighed for DJ og dansegulv senere på aftenen, hvis det ønskes.

Ønsker I at holde konfirmationsfesten et helt andet sted, så kan vi også hjælpe jer med at finde den helt rette lokation, efter jeres ønsker. Skriv det blot i kontaktformularen – så sørger vi for en personlig og skræddersyet oplevelse til jeres store dag!

Hvordan vil du gerne holde konfirmation?