• Økologisk mad og vin hos os eller som catering til studenterfest, fødselsdag og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin til konfirmation, barnedåb og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.
  • Økologisk mad og vin til konfirmation, fødselsdag og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin til konfirmation, bryllup og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Iscykel med økologisk is hos os eller som catering til bryllup, konfirmation, barnedåb og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.
  • Økologisk mad og vin til konfirmation, fødselsdag og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events.
  • Økologisk mad og vin til konfirmation, bryllup og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.

KONFIRMATION

HOS JER

Økologisk og bæredygtig catering til din konfirmation

Konfirmation er en af de vigtigste dage for den unge konfirmand, men også for forældrene, der gerne vil fejre, at deres barn nu træder ind de voksnes rækker. Derfor er det essentielt, at maden matcher jeres ønsker og behov, så konfirmationsfesten giver de bedste minder mange år efter. Vi sørger for lækker økologisk catering til din konfirmation, som både frokost-, aftenserveringer.

Økologisk og bæredygtig catering til konfirmation og nonfirmation

Om du siger organic eller økologisk, så har Puglisi Events de helt rette konfirmationsmenuer til den bevidste konfirmand eller nonfirmand, der gerne vil have at maden skal være bæredygtig, lavet på lokale råvarer og kød fra dyr som har levet et langt og sundt liv på marken – og sidst men ikke mindst, være super lækker!

Hos Puglisi Events står vi klar til at levere en uforglemmelig og gastronomisk oplevelse til konfirmationen – alt sammen baseret på de bedste økologiske, sæsonbestemte og bæredygtige råvarer fra Christian F. Puglisis Relæ Community – bestående af fire restauranter, ét bageri, en vermouth- og cocktailbar og egen gård: Relæ, Manfreds, BÆST og Mirabelle Restaurant, Mirabelle Bakery, RUDO og gården Farm of Ideas.

Alle vores cateringmenuer til konfirmation eller nonfirmation inkluderer en række af lækre serveringer, der serveres family style, til deling mellem alle ved bordet – det er hyggeligt, socialt og skaber god stemning.

Puglisi Events leverer også alt det andet til konfirmationen

Hos Puglisi Events står vi ikke kun for fantastisk, økologisk mad-ud-af-huset, men også alt det andet til jeres konfirmationsfesten. Mangler du for eksempel bestik, glas eller andet service; borde, bænke, stole; blomster, bordpynt; telte, garderobe; bar, levende musik eller dj til festen, så står vi gerne for den totale løsning, så planlægningen bliver overskuelig og I skal kun have kontakt til ét sted!

Hvilken type catering ønsker du til din konfirmation?