HOS OS

Skal du bruge et unikt lokale eller sted til din fødselsdag, dit bryllup, barnedåb, firmafest, firmaets sommerfest, julefrokost eller andet event? Så sørger Puglisi Events for at skabe en helt særlig aften, hvor I får en gastronomisk oplevelse baseret på mere end et årtis professionel erfaring og de bedste økologiske og sæsonbestemte råvarer.

Puglisi Events leverer alt det bedste til dig fra Christian F. Puglisis Relæ Community – bestående af fire restauranter, ét bageri, en vermouth- og cocktailbar og egen gård.

Relæ leverer, med sin raffinerede jord-til-bord-æstetik, en unik oplevelse til private dining i eget hjem; Manfreds sørger for de simple og sæsonprægede grøntretter der vil overraske alle ved bordet; BÆST bidrager blandt andet med rustikke og rå retter, frisk og egenproduceret mozarella og chacuteri, der viser hvad italiensk håndværk kan med danske råvarer; Mirabelle Restaurant sørger for de lækreste pastaretter og enkle serveringer med fisk; Mirabelle Bakery bager det bedste surdejsbrød og vanedannede bagværk og RUDO mixer elegante vermouthcocktails til alle slags festlige lejligheder.

Fortæl hvad du ønsker, så sørger vi for en autentisk gastronomisk oplevelse, baseret på mange års professionel erfaring og økologiske, lokale råvarer af højeste kvalitet!

I vores stemningsfulde selskabslokale Upstairs at BÆST på indre Nørrebro serverer Puglisi Events en autentisk oplevelse fra start til slut, hvad end det er den enkle reception, med små og delevenlige snacks – perfekt til et socialt arrangement, eller det helt store, særlige og unikke bryllup, hvor intet må mangle.


Vælg din begivenhed – så sørger vi for resten

Puglisi Events sammensætter menuer til alle slags begivenheder ud fra årstidens bedste råvarer. Nedenfor kan du kan se de mest gængse arrangementer og mærkedage, men finder du ikke hvad du søger, eller ønsker du et helt særligt, skræddersyet og personligt arrangement, så kontakt os gerne for at høre mere.

Alle vores menuer til selskaber, events og andre arrangementer inkluderer en række af lækre og mindre serveringer, der serveres family style, til deling mellem alle ved bordet.