HOS JER

Økologisk catering og mad ud af huset, lavet af årstidens lokale råvarer, til dit bryllup, din barnedåb, fødselsdag, firmafest eller som en helt særlig og personlig private dining-oplevelse i eget hjem.

Puglisi Events leverer alt det bedste til dig fra Christian F. Puglisis Relæ Community – bestående af fire restauranter, ét bageri, en vermouth- og cocktailbar og egen gård.

Relæ leverer, med sin raffinerede jord-til-bord-æstetik, en unik oplevelse til private dining i eget hjem; Manfreds sørger for de simple og sæsonprægede grøntretter der vil overraske alle ved bordet; BÆST bidrager blandt andet med rustikke og rå retter, frisk og egenproduceret mozarella og charcuteri, der viser hvad italiensk håndværk kan med danske råvarer; Mirabelle Restaurant sørger for de lækreste pastaretter og enkle serveringer med fisk; Mirabelle Bakery bager det bedste surdejsbrød og vanedannede bagværk og RUDO mixer elegante vermouthcocktails til alle slags festlige lejligheder.

Fortæl hvad du ønsker, så sørger vi for en autentisk gastronomisk oplevelse baseret på mange års professionel erfaring og økologiske, lokale råvarer af højeste kvalitet!

Vælg din begivenhed – så sørger vi for resten

Puglisi Events sammensætter cateringmenuer og mad ud af huset til alle slags begivenheder ud fra årstidens bedste råvarer. Nedenfor kan du se de mest gængse arrangementer og mærkedage, men finder du ikke hvad du søger, eller ønsker du et helt særligt, skræddersyet og personligt arrangement, så kontakt os gerne for at høre mere.

Vær opmærksom på, at man som minimum skal bestille til 15 voksne, med mindre andet er oplyst.
Planlægger du et event med mad til færre personer, så klarer vi også dette via Manfreds Take Away.