• Økologisk mad og vin fra jord til bord til bryllup og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Manfreds' økologiske tatar hos os eller som catering til fødselsdag, konfirmation og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.
  • Økologisk mad og vin til konfirmation, fødselsdag og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Mad og vin til fødselsdag, konfirmation og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.

Family Style

Økologisk og bæredygtig family style-middag

Vores family style-menu er vores bud på en klassisk middag til både frokost og aften. Maden serveres på fade som deles mellem alle ved bordet. Det er hyggeligt og socialt, når maden deles. Menuen kan også serveres som en siddende buffet, hvor I selv henter maden ved et opstillet bord med retterne, hvis I ønsker det.

Vores family style-menu kan leveres enten med eller uden personale. Du kan også få menuen serveret i vores lokaler, hvor vi står for det hele. Læs mere om lokalerne her.

Menuen afspejler altid årstiden. Der er rigeligt med veltilberedte grønne retter og salater, som du kender det fra Manfreds. Grøntsagerne er af højeste kvalitet og fra vores gård, Farm of Ideas. Surdejsbrødet er fra Mirabelle Bakery og bagt på danske melsorter. Derudover tilbyder vi et udvalg af BÆSTs bedste charcuteri, pølser, salami og håndlavede oste, som mozzarella og burrata.

Læs mere om årstidens family style-menuer og kontakt os med din forespørgsel herunder

  • Januar – Februar

    Januar – Februar

    Du kan sammensætte din menu som du ønsker til følgende priser:

    • 5 retter fra kr. 275 / person
    • 8 retter fra kr. 425 / person
    • 12 retter fra kr. 625 / person

    Som snack til aperitif kan vi tilbyde marinerede sorte oliven eller røgede nødder til kr. 20 / person.


    Forretter kr. 65 / person

    • Tatar på ørred med syltede ramsløg og rugbrød
    • Saltet torsk med peberrodscreme og bagte selleri
    • Udvalg af BÆSTs charcuteri (tillæg kr. 35 / person)

    Mellemretter kr. 45 / person

    • Saltbagte beder med paradisæbler og ricotta
    • Bagte jordskokker med persille og blå kornblomst (ost)
    • Brændt grønkål med brunet smør og valnødder
    • Cremet perlespelt med Havgus
    • Ristede kartofler vendt med syltede løg og urter
    • Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 / person)
    • Paté af Hindsholmgris med nødder (tillæg kr. 15 / person)
    • Frisk pasta fra Mirabelle (vegetarisk eller kød) (serveres kun i huset eller når vi har kokke med til ude på stedet. Prisen afhænger af årstiden og valget.)

    Kød kr. 80 / person (vælg én pr. menu – dog to ved valg af 12 retter)

    • Confiteret lår af skovkylling med cremet svampesauce
    • Langtidsstegt gris fra Hindsholm og skysauce med krydderurter
    • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata
    • Rosastegt okse fra Steensgaard med rødvinssauce (tillæg kr. 25 / person)

    Ost & Desserter kr. 40 / person

    • 3 danske oste
    • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
    • Panna cotta på Jersey-råmælk med havre-crumble og rabarber

    Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

    Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.

    Maden gøres klar således, at I kun skal pakke det ud og stille det frem, men er I et større selskab og vil I gerne have maden anrettet i skåle og på fade og kan vi også godt ”pakke en kok med”.

    Levering i Storkøbenhavn kan arrangeres (fra kr. 500) ellers afhentes på aftalt tidspunkt på BÆST.

    Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

    Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

    Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.


    Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

    *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

  • Marts – April

    Marts – April

    Du kan sammensætte din menu som du ønsker til følgende priser:

    • 5 retter fra kr. 275 / person
    • 8 retter fra kr. 425 / person
    • 12 retter fra kr. 625 / person

    Som snack til aperitif kan vi tilbyde marinerede sorte oliven eller røgede nødder til kr. 20 / person.


    Forretter kr. 65 / person

    • Tatar på ørred med syltede ramsløg og rugbrød
    • Saltet torsk med peberrodscreme og bagte selleri
    • Stenbiderrogn med vinterkål og rugbrød (tillæg kr. 15 / person)
    • Udvalg af charcuteri fra BÆST (tillæg kr. 35 / person)

    Mellemret kr. 45 / person

    • Saltbagte beder med paradisæbler og ricotta
    • Bagte jordskokker med persille og blå kornblomst(ost)
    • Brændt grønkål med brunet smør og valnødder
    • Cremet perlespelt med Havgus
    • Ristede kartofler vendt med syltede løg og urter
    • Manfreds tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 / person)
    • Paté af gris fra Hindsholm med nødder (tillæg kr. 15 / person)
    • Frisk pasta fra Mirabelle (vegetarisk eller kød) (serveres kun i huset eller når vi har kokke med til ude på stedet. Prisen afhænger af årstiden og valget.)

    Kød kr. 80 / person (vælg én pr. menu – dog to ved valg af 12 retter)

    • Langtidsstegt gris fra Hindsholm med skysauce og krydderurter
    • Confiteret lår af skovkylling med cremet skysauce
    • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata
    • Rosa-stegt okse fra Steensgaard med rødvinssauce (tillæg kr. 25 / person)

    Ost & Desserter kr. 40 / person

    • 3 danske oste
    • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
    • Panna cotta på Jersey-råmælk med havre-crumble og rabarber

    Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

    Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.

    Maden gøres klar således, at I kun skal pakke det ud og stille det frem, men er I et større selskab og vil I gerne have maden anrettet i skåle og på fade og kan vi også godt ”pakke en kok med”.

    Levering i Storkøbenhavn kan arrangeres (fra kr. 500) ellers afhentes på aftalt tidspunkt på BÆST.

    Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

    Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

    Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.


    Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

    *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

  • Maj – Juni

    Maj – Juni

    Du kan sammensætte din menu som du ønsker til følgende priser:

    • 5 retter fra kr. 275 / person
    • 8 retter fra kr. 425 / person
    • 12 retter fra kr. 625 / person

    Som snack til aperitif kan vi tilbyde marinerede sorte oliven eller røgede nødder til kr. 20 / person.


    Forretter kr. 65 / person

    • Tatar på ørred med hvide asparges og rugbrød
    • Grønne asparges med ansjosemulsion og saltede æggeblommer
    • Udvalg af charcuteri fra BÆST (tillæg kr. 35 / person)

    Mellemretter kr. 45 / person

    • Bladbede med sprøde boghvedekerner og ricotta fra BÆST
    • Sauterede Cime di Rapa med saltet bergamotte og smørsauce
    • Radiser med røget friskost og rugbrød
    • Cremet perlespelt med Havgus
    • Nye kartofler vendt med smør og krydderurter
    • Manfreds tatar af økologisk okse med sennep og brøndkarse (tillæg kr. 25 / person)
    • Paté af gris fra Hindsholm med nødder (tillæg kr. 15 / person)
    • Frisk pasta fra Mirabelle (vegetarisk eller kød) (Serveres kun i huset eller når vi har kokke med til ude på stedet. Prisen afhænger af årstiden og valget.)

    Kød kr. 80 / person (vælg én pr. menu – dog to ved valg af 12 retter)

    • Langtidsstegt gris fra Hindsholm med skysauce og krydderurter
    • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata
    • Confiteret lår af skovkylling med cremet skysauce
    • Rosastegt okse fra Steensgaard med rødvinssauce (tillæg kr. 25 / person)

    Ost & Desserter kr. 40 / person

    • 3 danske oste
    • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
    • Panna cotta på Jersey-råmælk og hyldeblomst

    Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

    Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.

    Maden gøres klar således, at I kun skal pakke det ud og stille det frem, men er I et større selskab og vil I gerne have maden anrettet i skåle og på fade og kan vi også godt ”pakke en kok med”.

    Levering i Storkøbenhavn kan arrangeres (fra kr. 500) ellers afhentes på aftalt tidspunkt på BÆST.

    Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

    Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

    Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.


    Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

    *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

  • Juli – August

    Juli – August

    Du kan sammensætte din menu som du ønsker til følgende priser:

    • 5 retter fra kr. 275 / person
    • 8 retter fra kr. 425 / person
    • 12 retter fra kr. 625 / person

    Som snack til aperitif kan vi tilbyde marinerede sorte oliven eller røgede nødder til kr. 20 / person.


    Forretter kr. 65 / person

    • Tatar på ørred med glaskål og grønne jordbær
    • Escabeche-syltet makrel med nye gulerødder
    • Udvalg af Bæst Charcuterie (Tillæg kr. 35 / person)

    Mellemretter kr. 45 /person

    • Kogte sommerporrer med sprøde boghvedekerner & jersey ricotta fra Farm of Ideas
    • Broccoli med saltet bergamotte og smørsauce
    • Grillede søde majs med merian og røget salt
    • Cremet perlespelt med Havgus
    • Nye kartofler vendt med smør og krydderurter
    • Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (Tillæg kr. 25 / person)
    • Patè af Hindsholm gris med nødder (Tillæg kr. 15 / person)
    • Frisk pasta fra Mirabelle (vegetarisk eller kød) (Serveres kun i huset eller når vi har kokke med ude på stedet. Prisen afhænger af årstiden og valget.)

    Kød kr.  80 / person (vælg én pr. menu – dog to ved valg af 12 retter)

    • Langtidsstegt svinekam fra Hindsholm og sky sauce med krydderurter
    • Braiseret okse fra Steensgården med gremolata
    • Rosa-stegt okse fra Steensgården med rødvinssauce (Tillæg kr. 25 / person)

    Ost & Desserter Kr. 40 / person

    • 3 danske oste
    • Manfreds chokolademousse med oliven olie & kakao skaller
    • Panna cotta på Jersey råmælk, hyldeblomst og jordbær

    Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

    Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.

    Maden gøres klar således, at I kun skal pakke det ud og stille det frem, men er I et større selskab og vil I gerne have maden anrettet i skåle og på fade og kan vi også godt ”pakke en kok med”.

    Levering i Storkøbenhavn kan arrangeres (fra kr. 500) ellers afhentes på aftalt tidspunkt på BÆST.

    Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

    Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

    Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.


    Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

    *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

  • September – Oktober

    September – Oktober

    Du kan sammensætte din menu som du ønsker til følgende priser:

    • 5 retter fra kr. 275 / person
    • 8 retter fra kr. 425 / person
    • 12 retter fra kr. 625 / person

    Som snack til aperitif kan vi tilbyde marinerede sorte oliven eller røgede nødder til kr. 20 / person.


    Forretter kr. 65 /person

    • Udvalg af BÆSTs charcuteri (kr. 35 i tillæg / person)
    • Tatar af Bisserup-ørred med syltede gulerødder og blomsterkarse
    • Saltet torsk med grønkål og røget kelpolie

    Mellemretter kr. 45 /person

    • Saltbagte selleri med sorte oliven og brunet smør
    • Stracciatella af rå Jerseymælk med rå svampe og persille
    • Spidskål med bergamotte og løvstikke
    • Cremet perlespelt med Havgus og mynte
    • Kartoffelkompot med løvstikke
    • Manfreds Tatar af økologisk okse, sennep og brøndkarse (kr. 25 i tillæg / person)
    • Paté af Hindsholmgris med nødder (kr. 15 i tillæg / person)
    • Frisk pasta fra Mirabelle (vegetarisk eller kød) (Serveres kun i huset eller når vi har kokke med ude på stedet. Prisen afhænger af årstiden og valget.)

    Kød kr. 80 / person (vælg én pr. menu – dog to ved valg af 12 retter)

    • Confiteret lår af skovkylling med cremet svampesauce
    • Langtidsstegt gris fra Hindsholm og skysauce med krydderurter
    • Braiseret okse fra Steensgaard med gremolata
    • Rosastegt okse fra Steensgaard med rødvinssauce (kr. 25 i tillæg / person)

    Ost og desserter kr. 40 / person

    • 3 danske oste
    • Manfreds chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
    • Panna cotta på Jersey-råmælk og æblekompot

    Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

    Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.

    Maden gøres klar således, at I kun skal pakke det ud og stille det frem, men er I et større selskab og vil I gerne have maden anrettet i skåle og på fade og kan vi også godt ”pakke en kok med”.

    Levering i Storkøbenhavn kan arrangeres (fra kr. 500) ellers afhentes på aftalt tidspunkt på BÆST.

    Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

    Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

    Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.


    Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

    *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

  • November – December

    November – December

    Du kan sammensætte din menu som du ønsker til følgende priser:

    • 5 retter fra kr. 275 / person
    • 8 retter fra kr. 425 / person
    • 12 retter fra kr. 625 / person

    Som snack til aperitif kan vi tilbyde marinerede sorte oliven eller røgede nødder til kr. 20 /person.


    Forretter kr. 65 / person

    • Udvalg af BÆSTs charcuterie (kr. 35 i tillæg / person)
    • Christiansø Sild med rødløg og creme fraiche
    • Saltet torsk med grønkål og røget kelpolie
    • Tatar af Bisserup ørred og fermenterede jordskokker

    Mellemretter kr. 45 / person

    • Klassisk rødkål med øl-eddike fra Herslev Bryghus
    • Seje jordskokker med rå svampe og fermenteret svampeemulsion
    • Grønkålssalat vendt med valnødder og syltede hybenroser
    • Cremet perlespelt med nødder, havgus og mynte
    • Kartofler karamelliseret i æble og valle
    • Leverpostej kvædesennep og crumble (kr. 15 i tillæg / person)
    • BÆSTs medisterpølse, ribs og friske urter (kr. 15 i tillæg / person)
    • Manfreds tatar (kr. 25 i tillæg / person)
    • Frisk pasta fra Mirabelle (vegetarisk eller kød) (Serveres kun i huset eller når vi har kokke med ude på stedet. Prisen afhænger af årstiden og valget.)

    Kødretter kr. 80 / person (vælg én pr. menu – dog to ved valg af 12 retter)

    • Langtidsstegt gris fra Hindsholm og skysauce med krydderurter
    • Økologisk and fra Gothenborg (kr. 35 i tillæg / person)
    • Rosastegt okse fra Steensgaard med rødvinssauce (kr. 25 i tillæg / person)

    Ost og desserter kr. 40 / person

    • 3 danske oste
    • Manfreds’ chokolademousse med olivenolie og kakaonibs
    • Ris a la mande og kirsebærsauce

    Menuen serveres med Mirabelles legendariske surdejsbrød og god olivenolie.

    Vi tager forbehold for mindre ændringer i menuen.

    Maden gøres klar således, at I kun skal pakke det ud og stille det frem, men er I et større selskab og vil I gerne have maden anrettet i skåle og på fade og kan vi også godt ”pakke en kok med”.

    Levering i Storkøbenhavn kan arrangeres (fra kr. 500) ellers afhentes på aftalt tidspunkt på BÆST.

    Senest 7 dage før arrangementet skal betalingen for cateringen være registreret på anførte konto.

    Personale til servering er ikke inkl. i prisen.

    Skal bestilles senest 7 hverdage i forvejen.


    Udfyld formularen med information om din forespørgsel. Hvis du endnu ikke kender den eksakte dato, tidspunkt eller antal personer, kan du blot lade disse felter stå tomme.

    *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.