• Talks og økologisk mad og catering fra Christian F. Puglisi og Puglisi Events. Billede af: Karl Ejnar Jørgensen.
  • Økologisk mad og vin hos os eller som catering fra Christian F. Puglisi og Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Talks og økologisk mad og catering fra Christian F. Puglisi og Puglisi Events. Billede af: Karl Ejnar Jørgensen.
  • Talks og meget andet fra Christian F. Puglisi og Puglisi Events. Billede af: Karl Ejnar Jørgensen.

Christian F. Puglisi

Mød manden bag Relæ Community, Christian F. Puglisi. Siden han forlod Noma for at starte sine egne restauranter, har han været én af de førende stemmer indenfor bæredygtig gastronomi. Hans restaurant Relæ blev bl.a. den første økologiske restaurant med en Michelinstjerne. 

Christian F. Puglisi kan sætte jeres arrangement i den rette kontekst med rundvisninger, oplæg om fx bæredygtigt landbrug eller en gennemført præsentation af menuen og de unikke råvarer, vi anvender fra vores egen gård, Farm of Ideas.

Christian har store drømme om at revolutionere måden, vi tænker mad og råvarer på – og ikke mindst hvordan vi efterlader jorden til vores efterkommere. Derfor engagerer han sig i samfundsdebatter og udfordrer det konventionelle, ensartede og masseproducerende landbrug. Hans håb er, at gastronomiske entreprenører kan være med til at ændre fødevarepolitikken til fordel for os alle.

Du kan blandt andet se denne MAD talk om, hvordan han startede Relæ, eller læse interviewet fra Berlingske: “Stjernekok: Man kan ikke få alt”.

Kontakt os for at få besøg af Christian F. Puglisi til dit arrangement.

    *Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og underlagt Googles privatlivspolitik og servicevilkår.