• Flot servering til bryllup og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin til fødselsdag, firmafest og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin fra jord til bord hos os eller som catering til firmafest, studenterfest og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin hos os eller som catering til barnedåb, fødselsdag og meget mere fra Puglisi Events. Billede af. Rachel Jones.
  • Økologisk mad og vin til konfirmation, barnedåb og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events.

Bryllup

En økologisk bryllupsmiddag ud over det sædvanlige

En økologisk bryllupsmiddag fra Puglisi Events er en gastronomisk oplevelse skræddersyet til dit bryllup.

Vi tilbyder alt fra økologiske kanapéer til bryllupsreceptionen, til en storslået family style sit-down middag med mange retter.

Skal vi stå for det hele?

Vi kan levere maden, så den er klar til at blive serveret. Vi kan også komme med tjenere og kokke, der anretter og serverer maden for jer.

I er også velkomne til at holde jeres bryllup hos os, hvor vi står for det hele. Vi kan lægge lokaler til både middag og fest.

Vi tilbyder vores hyggelige Upstairs at BÆST midt i København eller vores idylliske Farmhouse ved vores gård, Farm of Ideas. Det er jeres valg.

Skræddersyet vinmenu

Vores erfarne sommeliers kan sammensætte en vinmenu til jeres bryllup, der matcher både mad og stemning.

Vinene er særligt udvalgt af vores vinimportør, Vinikultur. Vinikultur importerer økologiske og umanipulerede vine fra små producenter. Vi kan derfor stå inde for både produktionsmetoder og kvalitet.

Lokale og økologiske råvarer

Hos Puglisi Events går vi højt op i bæredygtighed og økologi.

For at sikre den høje kvalitet producerer vi mange af vores råvarer selv. Grøntsager kommer fra vores gård, Farm of Ideas. Vi har vores egen produktion af charcuteri og oste. Derudover samarbejder vi tæt med landets skarpeste producenter af økologisk kød og grønt. 

Populære menuer

I kan se eksempler på vores mest populære menuer her.

Vi vil også gerne hjælpe med at skræddersy en helt særlig menu til jeres bryllup. Kontakt os her med jeres forespørgsel.