• Økologisk morgenmad og brunch hos os eller som catering til fødselsdag, firma og meget andet fra Puglisi Events. Billede af: Karl Ejnar Jørgensen.
  • Økologisk mad og vin fra jord til bord hos os eller som catering til barnedåb, konfirmation og meget mere fra Puglisi Events. Billede af: Niklas Vindelev.
  • Økologisk charcuteri, burrata med mere til barnedåb og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Bæredygtig fisk til barnedåb og meget mere hos os eller som catering fra Puglisi Events. Billede af: Rachel Jones.
  • Iscykel med is fra egne køer hos os eller som catering til alle slags selskaber og events fra Puglisi Events.

BARNEDÅB

HOS JER

Økologisk og bæredygtig catering til jeres barnedåb

Skal I snart fejre barnedåb eller navngivningsfest for den lille, men mangler en lækker, økologisk menu til festlighederne? Vi sørger for lækker økologisk catering til jeres barnedåb eller navngivningsfest.

Så fortvivl ej! Uanset om jeres lille ny skal døbes i kirken eller navngives er det familiens store dag, og hos Puglisi Events ved vi, at det er den første vigtige mærkedag, hvor I som forældre ikke må stresse over menuen, men blot nyde jeres barns første fest sammen med familie og venner.

Økologisk og bæredygtig catering til barnedåb og navngivningsfest

Hos Puglisi Events står vi klar til at levere en uforglemmelig og gastronomisk oplevelse til jeres barnedåb – alt sammen baseret på de bedste økologiske, sæsonbestemte og bæredygtige råvarer fra Christian F. Puglisis Relæ Community – bestående af fire restauranter, ét bageri, en vermouth- og cocktailbar og egen gård: Relæ, Manfreds, BÆST og Mirabelle Restaurant, Mirabelle Bakery, RUDO og gården Farm of Ideas.

Saml for eksempel familien til brunch eller reception efter den tidlige gudstjeneste, eller inviter til en lækker økologisk frokostmenu med venner og familie.

Alle vores cateringmenuer til barnedåb og navngivningsfest inkluderer en række af lækre serveringer, der serveres family style, til deling mellem alle ved bordet – det er hyggeligt, socialt og skaber god stemning.

Puglisi Events leverer også alt det andet til barnedåben

Hos Puglisi Events står vi ikke kun for fantastisk, økologisk mad-ud-af-huset, men også alt det andet til jeres barnedåb. Mangler du for eksempel bestik, glas eller andet service; borde, bænke, stole, blomster, telte, garderobe, bar, levende musik eller dj til festen, så står vi for den totale løsning, så planlægningen bliver overskuelig og I skal kun have kontakt til ét sted!

Hvilken type catering ønsker I til jeres barnedåb?